Να σας καλέσουμε;

Πριν κάνεις οτιδήποτε...

Μάθε πως διαφέρουμε!
  • Καλώς Ορίσατε στο Παραμύθι
  • Πως φτάσαμε έως σήμερα ?
  • Γενική Είσοδος
  • VIDEO των χώρων μας
  • Φωτογραφίες των χώρων μας
  • Κερδίστε το πάρτι σας !
  • Που είμαστε & οι ώρες λειτουργίας μας
  • Τι είπαν για το πάρτι τους οι τελευταίοι διοργανωτές
  • Ο χώρος του Παιχνιδιού

Όλοι για ένα παραμύθι ζούμε.. την αλήθεια την ξέρουμε.

Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο παραμύθι.
Περιηγηθείτε σε όλη την ιστοσελίδα και μέσα από τις  εναλλακτικές δραστηριότητες που σας προσφέρει ο χώρος μας θα ανακαλύψετε την καινοτόμο διαφορά  που έχουμε με τους υπόλοιπους χώρους , που προσφέρουν διασκέδαση για το παιδί στην Αθήνα.

Είμαστε ο μοναδικός χώρος σε όλο τον κόσμο που προσφέρει θέαμα υψηλών προδιαγραφών σε παιδικά πάρτι η εκδηλώσεις και οι υπηρεσίες μας γενικά, χαρακτηρίζονται ποιοτικές με αισθητή την Αγάπη & το Σεβασμό που έχουμε για το παιδί.

Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι & περιήγηση στον φανταστικό κόσμο του Παραμυθιού.

Σημείωση:
Η ιστοσελίδα αυτή είναι φιλική και εύχρηστη στο παιδί. Δείτε την μαζί του.

Η ιστορία μας...

«Παραμύθι»

Μία εναλλακτική πρόταση που δεν προέκυψε τυχαία στη ζωή μας....


To 1981-1982 πραγματοποίησα και ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου ως Ομαδάρχης  - Αρχηγός σε σχολή του Υπουργείου Παιδείας. Εργάστηκα σε κατασκηνώσεις για δύο καλοκαίρια. Το κύριο επάγγελμα μου στο οποίο εργάστηκα για αρκετά χρόνια, ήταν βοηθός μικροβιολόγου. Το 1991 & 1992 απέκτησα τα 2 μου παιδιά & παράλληλα εργάστηκα  στις πωλήσεις. Το 1997  ταξίδεψα στην Αμερική και εκεί επισκέφτηκα την Disney του Orlando.

Αυτό ήταν το έναυσμα για την πρώτη εσωτερική ανησυχία-αναζήτηση.

Την 1η Ιουνίου το 1999 (πριν 18 χρόνια) μου δόθηκε η  ευκαιρία να εξωτερικεύσω αυτό το «δημιουργικό παιδί», ( που κρυβόταν καλά μέσα μου!), σε συνδυασμό με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που το καθορίζει και έφτιαξα τον πρώτο για την εποχή του , θεματικό παιδότοπο με κύριο χαρακτηριστικό ένα διαχρονικό κάστρο !
Το 2001, με την βοήθεια των παιδαγωγών που εργάζονταν στο Παραμύθι, δημιουργήσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και έμφαση στο ΠΑΙΔΙ, μικρά θεατρικά μονόπρακτα , τα οποία παρουσιάζουμε από τότε, στα πάρτι και τις εκδηλώσεις μας.

Οι αναζητήσεις, οι διαφοροποιήσεις και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα δεν έπαψαν στιγμή να αποτελούν βασική μας προτεραιότητα. Τα  επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη και Αμερική και η συλλογή ιδεών μέσα από την παρακολούθηση θεαμάτων στα μεγαλύτερα πάρκα, συνετέλεσαν στο να δημιουργήσουμε 25 θεατρικές παραστάσεις-θεάματα που ο καθένας μπορεί να εντάξει στα πάρτι  του ή να παρακολουθήσει στις εποχιακές μας εκδηλώσεις.

Σε αυτά τα 18 χρόνια έχουμε δεχτεί πάνω από 200.000 παιδιά θεατές και έχουμε πραγματοποιήσει περίπου 5000 πάρτι και 90 εταιρικές εκδηλώσεις με επισκέπτες από όλη την Αθήνα.

Με αφορμή, λοιπόν, την παραπάνω περιγραφή, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους γονείς που μας τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους , όλα αυτά τα χρόνια.

Να είστε σίγουροι πώς η εκτίμηση για τη υποστήριξη σας είναι απεριόριστη και κατ’ επέκταση αδιαπραγμάτευτη η συνεχόμενη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε, δηλαδή ενός καθαρού, υγιεινού πρωτότυπου και με ασφάλεια , χώρου , το «Παραμύθι».

Σήμερα 2017 με την μεγάλη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει και την ολοκλήρωση της τεχνικής υποδομής που απαιτείται , είμαστε έτοιμοι για την ανάπτυξη μας μέσω franchise.

Με εκτίμηση

Γιάννης Κυριακίδης

Τι σας προσφέρουμε εδώ ;

Προσφορές εισοδου για τα μέλη μας.!
6 Είσοδοι μόνο 19,50€ & λήξη εισόδων έξι μήνες μετά
6 Είσοδοι + καφές συνοδού μόνο 29,50€ & λήξη έξι μήνες μετά

Στο Παραμύθι οι επισκέπτες  συνοδοί δεν πληρώνουν είσοδο, και δεν έχουν την υποχρέωση να καταναλώσουν οτιδήποτε από το κυλικείο μας. Μόλις καθίσετε στο τραπέζι σας , θα σας προσφέρουμε 1 πιατάκι με κέρασμα popcorn καραμέλα, ποτήρι νερό που ανανεώνεται & το χυμό του παιδιού σας που και αυτό ανανεώνεται .
Η μουσική του χώρου είναι ελληνική έντεχνη και ξένη ethnic.
Ο χρόνος παραμονής είναι ελεύθερος , δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Για τα παιδιά προσφέρουμε απεριόριστο χυμό πορτοκάλι, ένα μπαλόνι , το οποίο το παίρνει φεύγοντας, και την δασκάλα στο χώρο του παιχνιδιού για την επίβλεψη και την απασχόληση του με παιχνίδια ομαδικά όταν η ηλικία του το επιτρέπει. Είσοδο πληρώνει , το κάθε παιδί το οποίο βρίσκεται στο χώρο του παιχνιδιού και περπατάει.
Στο χώρο του παιχνιδιού δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 10 ετών ( τετάρτης δημοτικού και άνω)
Στον χώρο μας δεν επιτρέπεται η κατανάλωση ειδών που δεν έχουν διατεθεί από το δικό μας κυλικείο η συνεργαζόμενο catering.

Τιμή εισόδου - Προσφορές.

Είσοδος
για ένα παιδί και για 1 φορά 6,00€.

Στα 2 παιδιά αδέρφια διαμορφώνεται στα 11,00€ αντί 12,00€  και προσφέρουμε χυμό, μπαλόνι & κάρτα μέλους .

Είσοδος για ένα παιδί και για 2 φορές 10,00€.
(1 είσοδο από Δευτέρα έως Πέμπτη και 1 είσοδο από Δευτέρα έως Κυριακή χωρίς χρονικό περιορισμό ) , στα 2 παιδιά αδέρφια διαμορφώνεται στα 18,00€ αντί 20,00€. Για την πρώτη από τις δυο εισόδους , πέρα από τα προσφερόμενα , κάρτα μέλους , χυμό , μπαλόνι , δίνουμε στο κάθε παιδί και ένα μίνι σάντουιτς με ζαμπόν τυρί.

Εισοδος για ένα παιδί και για 3 φορές 12,00.
(2 εισόδους από Δευτέρα έως Πέμπτη & 1 είσοδο από Δευτέρα έως Κυριακή χωρίς χρονικό περιορισμό ), κάρτα  μέλους , χυμό , μπαλόνι .Στα 2 παιδιά αδέρφια διαμορφώνεται στα 19,50€ αντί 24,00€.

Οι πολύτεκνες οικογένειες, αυτοί δηλαδή που έχουν από τρία παιδιά και άνω , πληρώνουνε μόνο για τα δύο παιδιά. Δηλαδή οικογένεια με τέσσερα παιδιά θα πληρώσουνε μόνο τα δύο.

VIDEO των χώρων μας

Ένα διαχρονικό κάστρο στην Ν. Ιωνία Αττικής

Κάντε κλικ σε μία φωτογραφία και πατώντας αριστερά δεξιά θα τις δείτε όλες.

Πως θα κερδίσω το πάρτι ;

Κυρίες και κύριοι, το Παραμύθι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε ένα παιδί ” ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ “εντελώς δωρεάν .

Πως γίνεται ο διαγωνισμός ;

Σε αυτή την σελίδα στο τέλος υπάρχει μια φόρμα την οποία πρέπει να συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας (Όνομα , Επώνυμο , κινητό ,E-mail ). Υπάρχουν 3 εικονίδια : του Facebook. του  Google+ & του  Twitter. Για κάθε κλικ σε ένα social από τα παραπάνω  , με κοινοποίηση στον τοίχο σας θα έχετε μία συμμετοχή στον διαγωνισμό , αν κάνετε σε 2 κλικ (κοινοποιήσεις) δηλαδή Facebook. του  Google+ έχετε 2 συμμετοχές. Κι αν κάνετε τρία κλικ(κοινοποιήσεις) δηλαδή Facebook Google plus και Twitter τότε θα έχετε τρεις συμμετοχές.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αφού κοινοποιήσετε τη φωτογραφία από το παραμύθι για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό. Απαραίτητα πρέπει να μας συμπληρώσετε στο ανάλογο εικονίδιο που έχετε κάνει κλικ το user name σας για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την συμμετοχή σας. Εάν δεν το γράψετε δεν είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.
(Δυστυχώς οι συμμετοχές για το παραπάνω διαγωνισμό έφτασαν τις 229 έτσι μετατίθεται η ημερομηνία κληρώσης για τις 30 Νοεμβρίου όπου από το Σεπτέμβριο με νέα καμπάνια ελπίζουμε να συμπληρωθούν.)


Ο διαγωνισμός τελειώνει στις 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, η κλήρωση Θα ενημερωθείτε με ανάρτηση στα άνω social .Ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail και τηλεφωνικά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετοχές να είναι συνολικά και αθροιστικά 300 το λιγότερο. Εάν δεν συμπληρωθεί αυτό το νούμερο τότε θα παραταθεί  o διαγωνισμός & θα λήξει μόλις συμπληρωθούν οι 300 συμμετοχές. (Μέχρι τις 30/6 οι συμμετοχές εφτασαν τις 229 και για αυτό δόθηκε νέα παράταση)

Πληροφορίες για τον Νικητή - Πάρτι .

Το πάρτι αυτό μπορεί να γίνει από Δευτέρα έως Κυριακή ισχύει για όλο το 2018-2019 & ανήκει στα πακέτα προσφοράς “με 199,00 €.
Το πακέτο αυτό είναι για 10 παιδιά και 15 Συνοδοί  (πλήρες - μπορείτε να το δείτε  αναλυτικά στις προσφορές μας στην κατηγορία των πάρτι.) Φυσικά το παραπάνω ποσό των 199,00€ μπορεί να χρησιμοποιηθεί, και για πάρτι με διαφορετικές επιλογές σε αίθουσα και σε άτομα. Το ποσό των 199,00 € θα θεωρηθεί ως προκαταβολή (Παράδειγμα έχετε 20 παιδιά και 20 μεγάλους και θέλετε να κάνετε πάρτι στην επάνω αίθουσα  και το πάρτι σας τελικά θα έχει κόστος 389,00€) το ποσό των 199,00€ θα αφαιρεθεί από το τελικό ποσό των 389,00€ και θα δώσετε την διαφορά. Ο νικητής γονέας , δεν μπορεί να μεταβιβάσει το πάρτι σε άλλο παιδί.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Αφήστε το κενό:

αυτό είναι το βιβλίο εντυπώσεων των διοργανωτών

Ήταν όλα εξαιρετικά, πολύ ωραίο περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση

Χαμογελαστά πρόσωπα και ευγένεια πάνω απ` όλα, ευχαριστούμε πολύ.

ότι καλύτερο έχουμε δει σε παιδικό πάρτι

ευχαριστούμε για όλα.

ήταν και πάλι μαγικά όπως πριν από 10 χρόνια,

στο πρώτο μας παιδί …ΑΡΗΣ Μ.

πετάξα σε πελάγη ευτυχίας μέσα από τα έκπληκτα μάτια της κόρης μου

χόρεψα , έπαιξα , τραγούδησα , είδα ευτυχισμένα γελαστά παιδικά πρόσωπα. Ήρθα από την βάρη για να κάνω τα γενέθλια της κόρης μου ιδιαίτερα και τελικά πέτυχα να χαρίσω στην κόρη μου το πιο γλυκό κομματάκι ΠΑΖΛ της ζωής της

Όπως πάντα σταθεροί στην ποιότητα των πάρτι & στην αξία του παιδιού.!!

Συγχαρητήρια 7 πάρτι συνεχόμενα στα 2 μου παιδιά.!

Ήταν Φανταστικό,ξεχωριστό,ότι καλύτερο.

Οι φίλοι του Θεμιστοκλή έφυγαν ενθουσιασμένοι,ζητώντας από τους γονείς τους να κάνουν και αυτά εδώ το πάρτι τους . Ο χώρος είναι επίσης ξεχωριστός και διαφορετικός από τους συνηθισμένους προσωπικό υπέροχο , ασχολούνται με τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες . Ήταν υπέροχα Μπράβο σας.

Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα. Το event

μας ενθουσίασε .! Μικροί και μεγάλοι το απολαύσαμε σας ευχαριστούμε πολύ.

Πολύ ενδιαφέρουσα γιορτή με ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό

Ευφάνταστη γιορτή που μένει για καιρό.!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εξυπηρέτηση σας αλλά και την ευγένεια σας.!!!

Σίγουρα θα ξανακάνουμε τα γενέθλια μας σε εσάς .!!! Να είστε πάντα τόσο καλοί σαν ομάδα για να είστε τόσο αποτελεσματικοί.!

Πέρασα ωραία.! ευχαριστούμε για όλα.!

Ήταν όπως τα συμφωνήσαμε. Θα τα ξαναπούμε.

Πρώτη φορά στην Αθήνα έτυχε να γιορτάσουμε τα γενέθλια του γιου μου.

Μου άρεσε πολύ που υπήρχε κοπέλα να απασχολεί και να είναι δίπλα στα παιδιά μας ! Επίσης μεγάλη έκπληξη το κάδρο με τις χειρόγραφες φωτιζόμενες ευχές. Πολύ εντυπωσιακό. Σας ευχαριστώ όλους γιατί αυτή ημέρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και για λίγο ξεχάστηκα.

Δεν έχουμε λόγια....

Το πάρτι του μικρού μας Στρατή ήταν πραγματικά κάτι πολύ παραπάνω από αυτά που φανταζόμασταν , ότι θα συμβούν όταν μας παρουσιάζατε την ημέρα που κλείσαμε το πάρτι μας εδώ, στο παραμύθι. Είστε όλοι σας ευγενέστατοι και πολύ συνεργάσιμοι. Όλοι μικροί και μεγάλοι ζήσαμε το πιο παραμυθένιο και ιδιαίτερο πάρτι της ζωής μας. Τα παιδάκια μας το καταχάρηκαν και έφυγαν όλοι ενθουσιασμένοι.! Σας ευχαριστούμε για όλα.

Από τόσο υπέροχους Ανθρώπους

δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο όλα όσα έζησε η κόρη μας, ήταν βγαλμένο μέσα από τις ψυχές σας, την απέραντη αγάπη σας για τα παιδιά και την ευγένεια σας. Να σας δίνει ο θεός δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας

Το πάρτυ του Αλεξάνδρου

Θα μείνει αξέχαστο και σε εμάς και στους καλεσμένους μας. Ήταν παραπάνω από υπέροχα! Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό,την καθαριότητα,το φαγητό και τα shows. Θα τα πούμε του χρόνου!

Ωραίος χώρος

Άνθρωποι με φαντασία και χαμογελο!!! Όλα εξαιρετικά!!ευχαριστουμε θερμά!

Τα πάρτυ στο Παραμυθι είναι μαγικά

Δεν υπάρχουν άλλου αυτά τα θεάματα, η εξυπηρέτηση, η ποιότητα του χώρου. Τα παιδιά νιώθουν και είναι οι πρωταγωνιστες!

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

Για έβδομη συνεχόμενη χρόνια, ερχόμαστε απο Αυλίδα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του παιδιού μας.αυτο που προσφέρετε στα παιδιά μας είναι ανεκτίμητο!!! Περάσαμε όλοι υπέροχα μικροί και μεγάλοι!! Σίγουρα θα τα ξαναπούμε! Είστε οι καλύτεροι!!!

το play στη δράση του

Στο χώρο του παιχνιδιού βρίσκεται πάντα μία παιδαγωγός, και ανάλογα τον αριθμό των παιδιών και οι ανάλογες παιδαγωγοί. Οι παιδαγωγοί μας είναι εκπαιδευμένες για την σωστή επίβλεψη των παιδιών στο χώρο του παιχνιδιού και την απασχόληση των παιδιών με ομαδικά παιχνίδια. Τα ομαδικά παιχνίδια γίνονται με βάση την ηλικία των παιδιών.Αυτή η απασχόληση προσφέρει στον συνοδό , ξένοιαστη παραμονή.